Boekingsvoorwaarden Oldschool Hotel

 1. Bij het boeken van een overnachting gaat de gast automatisch akkoord met de boekingsvoorwaarden en gestelde regels.
 2. De gast kan tot twee dagen voor aankomst kosteloos annuleren. De gast betaalt de kosten van de eerste nacht als hij/zij annuleert binnen twee dagen voor aankomst.
 3. In geval van no-show betaalt de gast de totaalprijs van de reservering.
 4. Oldschool hotel heeft de mogelijkheid een vooruitbetaling in rekening te brengen.
 5. Voor het verplaatsen van een reservering kan een meerprijs worden doorberekend aan de gast.
 6. In het geval van onjuiste tarieven of beschikbaarheid, zijn overduidelijke fouten en vergissingen (inclusief drukfouten, typefouten en nultarieven) niet bindend. Voorbeeld: Als een kamer een gemiddeld tarief van € 100,- door het jaar heen kost, kwalificeert een tarief van € 10,- als een voor de hand liggende fout en wordt de reservering niet gehonoreerd.
 7. Gebruik van de parkeerplaats is op eigen risico. Oldschool hotel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal. 
 8. Inchecken kan vanaf 14:00 uur. Indien de gast eerder aankomt kan de bagage alvast in het hotel worden achtergelaten.
 9. Onze check-out tijd is uiterlijk 11:00 uur. We verzoeken de gast vriendelijk de kamer op tijd te verlaten. Indien de gast de kamer na 11:00 uur op de dag van vertrek tot zijn/haar beschikking wilt hebben kan dit worden aangevraagd bij de receptie tegen een vergoeding (op basis van beschikbaarheid).
 10. Gemeente Winterswijk brengt Toeristenbelasting in rekening, deze bedraagt momenteel € 1,75 per persoon per nacht. Let op: De gast betaalt de kosten die gelden op de dag van aankomst in het hotel. Het kan dus zijn dat de Toeristenbelasting is verhoogt waardoor de gast bij dient te betalen.

Algemene regels

 1. Alle aanwijzingen van medewerkers van dit hotel die verband houden met huisregels dienen te worden opgevolgd. Klachten kunt u bij de receptie melden.
 2. Onder elke omstandigheid respecteren wij uw privacy, echter zijn wij wel bevoegd uw kamer te betreden wanneer wij denken dat onze huisregels niet worden nageleefd.
 3. Om geluidsoverlast te voorkomen, verzoeken wij gasten na 23:00 uur geen lawaai te maken in het atrium.
 4. Het is niet toegestaan om kaarsen aan te steken in verband met brandveiligheid.
 5. Blijf in geval van brand kalm. Meld brand bij de receptie en/of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in.
 6. Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand en wacht op verdere instructies van onze medewerkers of de brandweer.
 7. Bij het inchecken is het verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen. Indien de kamer is gereserveerd voor 2 personen, dienen beide een geldig legitimatiebewijs te tonen.
 8. Het is niet toegestaan om ongeregistreerde of andere hotelgasten op de kamer te ontvangen. Indien er wel andere gasten op de kamer worden aangetroffen zal u per direct worden verzocht het hotel te verlaten.
 9. Op diverse plaatsen in en buiten het hotel hangen camera’s, iedereen die zich in ons hotel bevindt stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan autoriteiten.
 10. Gevonden voorwerpen dient u in te leveren bij de receptie (enkel wanneer er iemand fysiek aanwezig is). Wanneer dit niet het geval is kunt u het gevonden voorwerp op uw kamer laten liggen voor de schoonmaakploeg. Stuur ons in dat geval even een WhatsApp, sms of e-mail waarin u toelicht waar en hoe laat u dit gevonden heeft.
 11. Oldschool hotel is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.
 12. De directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.

 

Het is niet toegestaan om:

 1. eigendommen van het hotel mee te nemen buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van Oldschool hotel de gast aansprakelijk gesteld worden voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten;
 2. verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben;
 3. lachgas te gebruiken en/of mee te nemen tijdens uw bezoek aan ons hotel. Indien wel lachgas op de kamer wordt aangetroffen, zal u per direct worden verzocht het hotel te verlaten;
 4. overlast te veroorzaken voor een ander o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook;
 5. de kamer te huren op uw naam, zonder dat u zelf in de kamer verblijft;
 6. met meer dan het toegestane aantallen personen op de kamer te verblijven;
 7. het betaald ontvangen van gasten op de kamer ten behoeve van seksuele activiteiten;
 8. te roken op de kamer. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt op de kamer zijn wij genoodzaakt €250,- reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen ook de voorrijkosten van de brandweer van €300,- aan u worden doorbelast;
 9. huisdieren mee te nemen.