van: Tot: Check beschikbaarheid

El nombre lo dice todo: el Oldschool Hotel está situado en un antiguo instituto de enseñanza secundaria en pleno centro de Winterswijk. Además de la función hotelera, la antigua escuela alberga 30 pisos residenciales. Junto con los residentes permanentes del edificio, volverás a la escuela.

Repasa tus conocimientos pasando la noche en una de nuestras aulas: Biología, Geografía, Historia, Música, Arte Dramático, Matemáticas o Ciencias. Si no puedes decidirte, elige El Decano para que te muestre el camino. Los más espabilados disfrutarán en La Biblioteca o en las instalaciones de bienestar de El Profesor. Si quieres volverte realmente loco, acabarás en El Director, pero ¿es eso un castigo?

TIP echa un vistazo a nuestros fantásticos paquetes

“Prachtige kamer, heerlijk bed en een fantastisch bad!”

Mijn man en ik hebben overnacht in The Principal. Onze verwachtingen werden ruim overtroffen! De mooie ruime kamer heeft de statigheid die je mag verwachten van een directeurskamer. Het bad is werkelijk fantastisch! We hadden een flesje bubbels bijbesteld en een heerlijk geurende badolie. Vervolgens hebben we de hele avond in bad doorgebracht met netflix op de mega tv! We waren blij dat we een lazy-sunday hadden geboekt, want het bed lag heerlijk, dus hier konden we extra lang van genieten. We gaan hier zeker terugkomen, want we zijn nu wel erg nieuwsgierig geworden naar de andere hotelkamers!
Marieke Lieverdink
gast The Principal

RIJKS HOOGERE BURGERSCHOOL

Het statige voorgebouw stamt uit 1870 en is weer in haar oude glorie hersteld. Bovenaan de gevel staat nog steeds de tekst Rijks Hoogere Burgerschool wat verwijst naar de vroegere functie van dit gemeentelijk monument. Daarom zijn we trots dat we vermeld worden op het Nationaal Monumentenportaal: 

 

wildeten in de achterhoek

Van 21 oktober t/m 12 januari kun je weer wildeten in de Achterhoek. Hoe leuk om hier een tweedaags arrangement van te maken! We hebben een arrangement met LevbyMike en met Blend61. (klik op de naam om het arrangement te bekijken) Kun je geen keuze maken? Maak er dan een 3-daags arrangement van!

hoe het allemaal begon

Winterswijker en oud-leerling van de school Jeroen Schreurs kocht in 2017 samen met zijn twee compagnons Arthur en Hans van Santen de oude middelbare school van de gemeente Winterswijk. Toen begon het grote avontuur om van een oude leegstaande school weer een bruisend gebouw te maken.

Reproducir vídeo

ONTBIJT

 

Het ontbijt staat elke dag in buffetvorm klaar in «the Gym», oftewel de oude gymzaal. Deze ruimte wordt momenteel alleen gebruikt voor het ontbijt, maar zal op den duur ook functioneren als loungebar. 

Speciale dieetwensen graag vantevoren doorgeven.

Het ontbijt is tussen 08:00 en 10:45 uur. (op aanvraag vanaf 07:30 uur)

 

DINER

Het hotel ligt op loopafstand van het centrum met een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden. Daarnaast zijn er ook nog leuke restaurants in de nabije omgeving.

Liever op de kamer dineren? Dit kan natuurlijk ook. Bestel makkelijk via Thuisbezorgd of Achterhoek-eet

In de lobby staat een drankenautomaat met een ruime keuze aan (fris)dranken. Daarnaast een vitrinekast met glazen, servies en bestek. Make yourself at home!

Hieronder onze favorieten om uit eten te gaan en/of te bestellen:

wel·te·rus·ten ♥

(tussenwerpsel)

  1. slaap lekker

Kom slapen op deze bijzondere locatie. De kamers, oftewel lokalen, zijn van alle gemakken voorzien; een heerlijk bed, fijne regendouche, mega Smart TV en meer verrassende elementen in deze ruime verblijven. Elk lokaal heeft haar eigen identiteit welke we de komende tijd nog meer diepgang gaan geven met leuke gadgets, interessante weetjes en speciaal voor de speurders verborgen informatie. Nieuwsgierig geworden? Ga hier naar onze boekingssite.

We verwelkomen je graag in Oldschool Hotel!

Team Oldschool Hotel

Instagram

contact

Oldschool Hotel